Liity jäseneksi

Kiitos kiinnostuksestasi yhdistystämme kohtaan. Olisipa hienoa jos tulisit mukaan! Alta voit lukea toiminnastamme ja lähettää jäsenhakemuksen. Olemme sinuun pian yhteydessä! Jäsenyytesi myötä saat seuraavat jäsenedut:

Jäsenlehti tuo luotettavaa tietoa ja vertaiskokemuksia
Julkaisemme vuosittain omaa jäsenlehteämme, jossa on luotettavaa tietoa mm. geneettisiä aortta- ja sidekudossairauksia koskevasta tieteellisestä tutkimuksesta, asiantuntija-artikkeleita, kokemustietoa ja tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä geneettisten aortta- ja sidekudossairauksien kansainvälisistä tuulista. Mikäli olet jo yhdistyksen jäsen ja haluat lehtesi sähköisenä, lähetä siitä viesti osoitteeseen marfanyhdistys@gmail.com

Tapaamiset – “En olekaan ainoa tällainen maailmassa!”
Yhdistys pyrkii järjestämään vuosittain vähintään yhden jäsentapaamisen, jossa jäsenillämme on mahdollisuus tavata toisiaan ja vaihtaa kuulumisia. Lisäksi järjestämme vuoden mittaan etätapaamisia ja työpajoja eri aiheista.

Tietoa ja tukea yhdistykseltä

Jäsenenämme voit aina kysyä neuvoa ja tukea tilanteeseesi suljetussa keskusteluryhmässämme tai tarvittaessa viestillä yhdistyksen hallitukselle. Emme anna henkilökohtaista lääketieteellistä neuvontaa, mutta valtavat kokemustietopankkimme myötä osaamme usein auttaa sinua eteenpäin.

Invalidiliitto Varsinaiset jäsenet saavat myös Invalidiliiton jäsenyyden ja monipuoliset jäsenedut.

Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Jäsenrekisterinhoitaja
Eeva Luukkonen
eeva.luukkonen@welho.com

Jäsenmaksut:
Varsinainen jäsen 30 e
Kannatusjäsen 30 e
Yhteisö 150 e

Jäsenmaksut toimitetaan Invalidiliiton kautta kirjeellä kotiin kerran vuodessa

  Täytä ja lähetä tämä jäsenhakulomake jäsenrekisterinhoitajalle. Jäsenhakemuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Invalidiliitto lähettää jäsenmaksukirjeen ja liityt Marfan ja sen kaltaiset sairaudet ry:n jäseneksi. Saat ilmoituksen jäseneksi hyväksymisestä sähköpostiisi ja postia yhdistykseltä.

  Etunimet (pakollinen)

  Sukunimi (pakollinen)

  Syntymäaika VVVV-KK-PP (pakollinen)

  Sukupuoli

  Huoltajan nimi, jos jäseneksi liittyvä on alle 13-vuotias

  Huoltajan syntymäaika VVVV-KK-PP

  Huoltajan sukupuoli

  Lähiosoite (pakollinen)

  Postinumero ja -toimipaikka (pakollinen)

  Osoitteen lisärivi

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Jäsenlaji

  Jäsenyyden peruste (pakollinen)

  Diagnoosi (jos muu kuin Marfanin oireyhtymä)

  Haluan Marfan-jäsenlehden

  Haluan It-lehden, Invalidiliiton jäsenlehti, jäsenetuna

  Suostun ylläesitettyjen henkilötietojen tallentamisen jäsenyhdistyksen ja Invalidiliitto ry:n rekisteriin ja tietojen käyttämiseen keskinäisessä yhteydenpidossa ja tilastollisena aineistona. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti, EU:n tietosuoja-asetuksen, muun soveltavan lainsäädännön sekä jäsenyhdistyksen ja Invalidiliiton tietosuojaselosteen mukaisesti (löytyy www.marfan.fi ja www.invalidiliitto.fi). Minulla on oikeus peruuttaa näiden tietojen käsittely ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistykselle tai Invalidiliitolle. Alle 13-vuotiaan puolesta hakemuksen vahvistaa huoltaja.

  Annan luvan yhdistyksen tiedotteiden ja uutiskirjeiden lähettämiseen sähköpostitse. Pääosa yhdistyksen tiedotuksesta tapahtuu sähköpostitse, joten on tärkeää, että ruksaat tämän ruudun.

  Ehdotukseni ja mahdollisuuteni olla mukana Marfan ja sen kaltaiset sairaudet ry:n toiminnassa:

  Hello World!