Liity jäseneksi

Jäsenlehti
Toimintaperiaatettaan yhdistys toteuttaa julkaisemalla omaa jäsenlehteä. Koska Marfanin oireyhtymä ja sen kaltaiset sairaudet vaativat monen lääketieteen erikoisalan asiantuntemusta, pyritään jokaiseen lehteen samaan asiantuntija-artikkeli. Lehdissä julkaistaan myös jäsenten kirjoituksia sekä tiedotetaan yhdistyksen asioista.

Jäsenlehti sähköisessä muodossa
Luetko jäsenlehtesi mieluummin sähköisessä muodossa? Nyt voit muuttaa olemassaolevaa paperista Marfan-lehtitilaustasi allaolevan linkin kautta löytyvällä lomakkeella.
https://goo.gl/forms/43vXeWYPeolrXqQi2

Vuosittain jäsentapaaminen
Yhdistys pyrkii järjestämään vuosittain vähintään yhden jäsentapaamisen, jossa marfaanikoilla on mahdollisuus tavata toisiaan ja vaihtaa kuulumisia.

Sopeutumisvalmennusta ja kuntoutusta
Yhdistys on osallistunut aktiivisesti sopeutumisvalmennuksen ja kuntoutuksen suunnitteluun. Tällä hetkellä sopeutumisvalmennusta järjestävät Invalidiliiton Lahden kuntoutuskeskus sekä Rinnekoti-säätiön Lasten kuntoutuskoti. Kuntoutusta järjestää Kuntoutumiskeskus Apila Kangaslalalla.

Invalidiliitto Varsinaiset jäsenet saavat myös Invalidiliiton jäsenyyden.

Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Jäsenrekisterinhoitaja
Saila Rantanen
sailarantanen61(at)gmail.com

Jäsenmaksut vuonna 2020
Varsinainen jäsen 30 e
Kannatusjäsen 30 e
Yhteisö 150 e

Täytä ja lähetä tämä jäsenhakulomake jäsenrekisterinhoitajalle. Jäsenhakemuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Invalidiliitto lähettää jäsenmaksukirjeen ja liityt Suomen Marfan-yhdistys ry:n jäseneksi. Saat ilmoituksen jäseneksi hyväksymisestä sähköpostiisi ja postia yhdistykseltä.

Etunimet (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Syntymäaika VVVV-KK-PP (pakollinen)

Sukupuoli

Alle 13-vuotiaan huoltaja

Huoltajan syntymäaika VVVV-KK-PP

Huoltajan sukupuoli

Lähiosoite (pakollinen)

Postinumero ja -toimipaikka (pakollinen)

Osoitteen lisärivi

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Jäsenlaji

Jäsenyyden peruste (pakollinen)

Diagnoosi (jos muu kuin Marfanin oireyhtymä)

Haluan Marfan-jäsenlehden

Haluan It-lehden jäsenetuna

Suostun ylläesitettyjen henkilötietojen tallentamisen jäsenyhdistyksen ja Invalidiliitto ry:n rekisteriin ja tietojen käyttämiseen keskinäisessä yhteydenpidossa ja tilastollisena aineistona. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti, EU:n tietosuoja-asetuksen, muun soveltavan lainsäädännön sekä jäsenyhdistyksen ja Invalidiliiton tietosuojaselosteen mukaisesti (löytyy www.marfan.fi ja www.invalidiliitto.fi). Minulla on oikeus peruuttaa näiden tietojen käsittely ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistykselle tai Invalidiliitolle. Alle 13-vuotiaan puolesta hakemuksen vahvistaa huoltaja.

Haluan liittyä Suomen Marfan-yhdistys ry:n suljetulle sähköpostilistalle.

Ehdotukseni ja mahdollisuuteni olla mukana Marfan-yhdistys ry:n toiminnassa: