Ammattilaisille

Oletko lääkäri, tutkija, hoitaja, fysioterapeutti tai muu sote-alan ammattilainen ja kiinnostunut geneettisistä aortta- ja sidekudossairauksista? Tilaa uutiskirjeemme!

Yhdistyksellämme on kontakteja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin toimiviin tutkijoihin sekä lääkäreihin,  fysioterapeutteihin, sairaanhoitajiin, toimintaterapeutteihin ja muihin sote-alan ammattilaisiin, jotka tuntevat Marfanin oireyhtymää ja muita geneettisiä aortta- ja sidekudossairauksia hyvin. Konsultoimme asiantuntijoitamme tarvittaessa.

Kuulutko em. ammattiryhmiin tai johonkin muuhun vastaavaan ja haluaisit saada uutiskirjeemme ammattilaisille? Uutiskirje lähtetetään pari kertaa vuodessa ja se sisältää ajankohtaista tutkimustietoa, linkkejä asiantuntijaluentoihin ja/tai muuta luotettavaa ja ajankohtaista ammattilaistietoa näiden sairauksien tutkimuksesta, seurannasta ja hoidosta. Jos haluat liittyä ammattilaislistallemme, lähetä meille sähköposti jossa esittäydyt, osoitteeseen marfanyhdistys@gmail.com. Esittelyäsi ei jaeta koskaan minnekään, mutta meidän on tärkeää tietää kuka olet.