Ammattilaisille

Oletko lääkäri, tutkija, hoitaja, fysioterapeutti tai muu sote-alan ammattilainen ja kiinnostunut geneettisistä aortta- ja sidekudossairauksista? Katso luento alta tai tilaa uutiskirjeemme!

Yhdistyksellämme on kontakteja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin toimiviin tutkijoihin sekä lääkäreihin,  fysioterapeutteihin, sairaanhoitajiin, toimintaterapeutteihin ja muihin sote-alan ammattilaisiin, jotka tuntevat Marfanin oireyhtymää ja muita geneettisiä aortta- ja sidekudossairauksia hyvin. Konsultoimme asiantuntijoitamme tarvittaessa.

Kuulutko em. ammattiryhmiin tai johonkin muuhun vastaavaan ja haluaisit saada uutiskirjeemme ammattilaisille? Uutiskirje lähtetetään pari kertaa vuodessa ja se sisältää ajankohtaista tutkimustietoa, linkkejä asiantuntijaluentoihin ja/tai muuta luotettavaa ja ajankohtaista ammattilaistietoa näiden sairauksien tutkimuksesta, seurannasta ja hoidosta. Jos haluat liittyä ammattilaislistallemme, lähetä meille sähköposti jossa esittäydyt, osoitteeseen marfanyhdistys@gmail.com. Esittelyäsi ei jaeta koskaan minnekään, mutta meidän on tärkeää tietää, kuka olet.

Oheisesta luennosta löydät laajasti tietoa Marfanin oireyhtymästä ja sen kaltaisista sairauksista, niiden kuntoutuksesta ja liikuntaharjoittelusta. Videon alta tämän sivun alareunasta löydät myös luentodiat.

Suomen_Marfan-yhdistys_luento_ft_Hanna_Markkula_17.6.2023