Terveisiä Keski-Suomesta

Yhdistyksen vuosikokous on takana ja sitä myöden myös uusi hallitus on hitaasti, mutta varmasti aloittelemassa toimintaansa. Uudet nettisivustot ovat päivittyneet ja uuden hallituksenkin näkee kätevästi netistä käsin. Puheenjohtajan palstakin on uusi asia ja minä, puheenjohtajana käsitän, että palstan tehtävä on pitää kiinnostuneet yhdistyksen jäsenet ja muut sivustoa lukevat ajan tasalla tapahtumista ja asioista. Lisäksi jäsentoiveina olleet blogit aloittelevat pikkuhiljaa toimintansa. Hallitus pyrkii myös kehittämään yhdistystä koko ajan ja jäsentoiveet/asiat ovat tärkeitä ajatellen kehitysprojekteja. Yhdistyksen asiantuntijalääkärit ovat käytettävissä suunniteltaessa jäsenien hoitoa. Uuden hallituksen myötä myös hallitukseen tuli toivottua muutosta, uusia ihmisiä ja uusia ideoitakin varmasti tulee, mutta osaltaan myös samoja henkilöitäkin. Minä olen itse kohta 25v täyttävä nuori miehen alku. Opiskelen yliopistossa luonnontieteitä. Asun Keski-Suomessa. En ole ikinä ennen ollut missään vastaavassa tehtävässä, joten tämä on minulle uutta. Toivottavasti jäsenten kiinnostus yhdistystä kohtaan kasvaa ja olisi myös kiinnostusta osallistua yhdistyksen toimintaan.

 

Lahdessa olevaan tapaamiseen toivon tulijoita, siellä on varmasti mukavaa jaella kokemuksia ja osallistua erilaisiin toimintoihin. Itse olen menossa sinne, joten siellä nähdään !

Jäsenlehteen voi edelleen kirjoittaa, jos kiinnostusta on. Erilaiset kokemukset ja kertomukset ovat enemmän, kuin tervetulleita, sillä niitä pyydetään koko ajan.

Aloitan palstan tällä tavalla, pyrin kirjoittamaan tänne useamman kertaa kuussa, ja jos on jotain kirjoitettavaa.

Hyvää Kevättä!

Marko Manninen, puheenjohtaja