HYVÄÄ ALKANUTTA SYKSYÄ

Hei kaikille!

Yhdistyksen kesätapaamista vietettiin elokuun puolessavälissä Ruoveden upeissa maisemissa Peltomaan tilalla. Aurinkoa, hyvää ruokaa ja hauskoja pihapelejä oli ohjelmassa. Saimme myös nauttia hyvistä löylyistä ja lämpimästä järvivedestä. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille. Rentouttavan viikonlopun jälkeen oli mukava aloittaa arki, myös yhdistystehtävien tiimoilta.

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna oli EMSN (Europpan Marfan yhdistysten) tapaaminen Tanskan Ebeltoftissa. Suomen Marfan-yhdistys oli pitkästä aikaa edustettuna 2 aikuisen ja 2 nuoren aikuisen voimin. Tapaaminen oli antoisa ja solmimme uusia hyviä kontakteja muihin Euroopan yhdistyksiin. Ohjelmassa oli mm lääkäriluentoja, nuorten järjestämä unitutkimus ja sightseeingiä upeissa Ebeltoftin meri ja peltomaisemissa. Lisää tästä tapaamisesta seuraavassa lehdessä.

Hallitus on kokoontunut kerran kesällä kesätapaamisessa ja syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Hallituksella on tekeillä opas kouluihin opettajille ja terveydenhoitajille. Toinen lehti on hyvällä mallilla ja nuorten omaa pienimuotoista tapaamista viritellään. Myös uutta mallia Marfanista ja sen eri ilmenemistavoista on kehitteellä. Hallitus kokoontuu vielä kerran ennen joulua – joka uskokaa tai älkää on kohta jo ovella..

Nauttikaa syksyn upeista väreistä ja tunnelmallisista illoista Smile

Jenny