Aurinkoista kevättä 2012

Hei,

minut valittiin Suomen Marfan-yhdistys ry:n puheenjohtajaksi yhdistyksemme vuosikokouksessa 11.2.2012. Haluaisin kiittää luottamuksesta ja toivon että mahtavan hallitukseni sekä jäsenten kanssa pystymme viemään yhdistystämme yhdessä eteenpäin.

Olen nyt ollut yhdistyksemme hallituksessa kaksi kautta ja nyt alkanut on kolmas. Vuosikokouksissa olen saanut vähän sellaisen kuvan että jäsenet suorastaan pelkäävät joutuvansa hallitukseen. Tämän pelon hälventämiseksi ajattelin kirjoittaa tänne yhdistyksen sivuille mitä hallitus milloinkin puuhailee, sillä emmehän me mitään salaisia asioita kokouksissa käsittele, vaan pyrimme toimimaan kaikkien jäsentemme parhaaksi. Nettisivuja siis pyritään pitämään ajantasaisina paremmin kuin ennen. Ja hallitustyöskentelystä sen verran, että sen parempaa vertaistukea ei saa mistään, tapaammehan mukavalla porukalla vähintään 4 kertaa vuodessa:)

Näin keväisin hallitus työskentelee monen asian kanssa. Työn alla on mm:

  • kesätapaamisen järjestäminen elokuulle 2012
  • vertaistapaamisen järjestäminen yhdessä Invalidiliiton kanssa marraskuulle 2012
  • lehti 1/2012 onkin jo taittoa vaille valmis ja lehden 2/2012 suunnittelu on jo aloitettu
  • opas-sarja jatkuu asiantuntijalääkäreiltä saatua viimeisintä tietoa sisältävällä oppaalla

Lisää voitte lukea piakkoin ilmestyvästä yhdistyksemme lehdestä, jossa on mm. juttuja apuvälineistä, pohjoismaisesta tapaamisesta ja vuosikokouksesta.

Kevät terveisin: Tiina